Πολιτιστική Λέσχη Προσωπικού Ο.Τ.Ε. Νομού Θεσσαλονίκης

Εθελοντική αιμοδοσία στις 21/01/2021, κτίριο Ερμού!

Μετά από έναν χρόνο απουσίας λόγω των καταστάσεων που βιώνει η χώρα , επιστρέφουμε στις συνήθειες μας σιγά σιγά. Ξανά αιμοδοσία λοιπόν στις 21/1/2021, ημέρα Πέμπτη, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, στον 3ο όροφο του κτιρίου της Ερμού.

Αυτό που θα είναι διαφορετικό όμως αυτήν την φορά και θα συμμορφώνεται με τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα είναι ο τρόπος διεξαγωγής. Η διαδικασία θα γίνει με ραντεβού (ανά 10λεπτο με μέγιστο αριθμό 4 αιμοδοτών ανά 40 λεπτά) ώστε να αποφύγουμε τον συνωστισμό.

Τα ραντεβού θα κλείνονται τηλεφωνικά μετα από επικοινωνία με τον έφορο αιμοδοσίας Στεργίου Λεωνίδα (6974960298).

Η προσέλευση θα πρέπει να γίνεται αυστηρά 5 λεπτά πριν το ραντεβού του καθενός. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα/πρωτόκολλα  προστασίας από την ομάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Άγιος Παυλος. Η προσέλευση θα γίνεται με μάσκα και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Επίσης πριν την διαδικασία θα υπογράφεται από τον αιμοδότη μια υπεύθυνη δήλωση (με έτοιμο κείμενο) βάση της οποίας θα συναινεί στην διαχείριση των προσωπικών του στοιχείων  (ονοματεπώνυμο – τηλέφωνο επικοινωνίας – email – τμήμα εργασίας ) από την Λέσχη Προσωπικού ΟΤΕ Θεσσαλονίκης για οτιδήποτε θα αφορά την αιμοδοσία και την τράπεζα αίματος.

Εναρμονίζοντας την διαδικασία μας με τα νέα δεδομένα σε εποχές COVID-19 αλλά και προσωπικών δεδομένων σας καλούμε όλους και όλες να συνεχίσουμε να βοηθάμε προσφέροντας αίμα σε όσους το έχουν ανάγκη.

ΕΦΟΡΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ: ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (6974960298)

Facebook Twitter
More
Mail

Διαβάστε ακόμη...

Facebook Youtube