Πολιτιστική Λέσχη Προσωπικού Ο.Τ.Ε. Νομού Θεσσαλονίκης

Αθλητικά Τμήματα

Η πολιτιστική λέσχη ΟΤΕ αθλείται!

Είναι γνωστό πως τα σπορ, ο αθλητισμός και η άσκηση μόνο οφέλη επιφέρουν στην ψυχική και σωματική υγεία και είναι παράγοντες ευεξίας. Ο αθλητισμός και τα σπορ συμβάλλουν στην υγεία των οστών , την αποτελεσματική λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων, οδηγούν σε καλύτερες κινητικές ικανότητες και σε υψηλότερου επιπέδου γνωσιακές και άλλες πνευματικές λειτουργίες. Επίσης, σύμφωνα με τους ειδικούς αθλητικής ψυχολογίας τα ομαδικά αθλήματα ενισχύουν την έννοια της φιλίας, του σεβασμού της εργατικότητας, της επιμονής και της αυτοπεποίθησης.

Στα πλαίσια όλων των παραπάνω, η Πολιτιστική Λέσχη Εργαζομένων ΟΤΕ ήδη εκπροσωπείται επάξια στον τομέα του Αθλητισμού με τις ανδρικές ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ που με τη συνεχή τους παρουσία σε τουρνουά εντός και εκτός νομού προσφέρουν χαρά και συγκινήσεις για συμμετέχοντες και κοινό.

ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Η ομάδα μας συμμετέχει σε ετήσια βάση στο τουρνουά ποδοσφαίρου ΠΚΕ ΟΤΕ Μακεδονίας Θράκης, μια διοργάνωση που διακρίνεται για το φιλικό κλίμα και το συναδελφικό χαρακτήρα της.

ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ομάδα μπάσκετ της Λέσχης μας συμμετέχει και φέτος στο πρωτάθλημα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ), στην Α΄ κατηγορία.

Αναμένουμε προτάσεις, ιδέες και συμμετοχές για διεύρυνση των αθλητικών δραστηριοτήτων της λέσχης μας με τη συμμετοχή όλων.

Πληροφορίες συμμετοχής

Σε περίπτωση που επιθυμείτε τη συμμετοχή σε κάποια από τις αθλητικές ομάδες του Προσωπικού ΟΤΕ Θεσσαλονίκης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο αθλητικών τμημάτων χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

  • Έφορος Αθλητισμού: Κατσιαρμάς Αλέξανδρος
  • Τηλέφωνο: 6977022144
  • Email: akatsiarmas@ote.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Facebook Youtube