Πολιτιστική Λέσχη Προσωπικού Ο.Τ.Ε. Νομού Θεσσαλονίκης

Κανονισμός Λειτουργίας

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΕ-ΟΤΕ και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ – ΦΟΡΕΩΝ

Η Πολιτιστική Ένωση Εργαζομένων ΟΤΕ Διοικείται και λειτουργεί σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό της το οποίο εγκρίθηκε με την υπ’ αριθ. 7283/2002 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών και έχει καταχωρηθεί στη στήλη των αναγνωρισμένων σωματείων με τον αριθμό 472.

Μέλη της Ένωσης είναι τα Πολιτιστικά Κέντρα του Ομίλου Εταιρειών ΟΤΕ, τα οποία αποδέχονται το ισχύον καταστατικό της και είναι εναρμονισμένα τα καταστατικά τους σε αυτό, αποδέχονται δε τον παρόντα εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας.

Το πολιτιστικό έργο το οποίο καλούνται να επιτελέσουν τα Π.Κ. προκειμένου να συμβάλουν στην διατήρηση και συνέχεια της Πολιτιστικής μας κληρονομιάς μέσα από τον χώρο του ΟΤΕ είναι:

  • Η διατήρηση και διάδοση της Ελληνικής παράδοσης με τμήματα όπως χορευτικά παραδοσιακών χορών, παραδοσιακών μουσικών συνόλων, μουσείων στολών και ότι άλλο συμβάλει σε αυτούς τους σκοπούς.
  • Οι εικαστικές τέχνες όπως ζωγραφική (κλασική ζωγραφική, αγιογραφία, ψηφιδωτά), γλυπτική, κεραμική.
  • Θεατρικά σχήματα και παραστάσεις έργων τους. Κινηματογράφος και τηλεόραση μέσα προβολής και έντυπες εκδόσεις.
  • Χορωδίες, ορχήστρες, εκμάθηση μουσικών οργάνων παραδοσιακών και σύγχρονων.
  • Αθλητικά τμήματα όπως ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, Κολύμβηση, ορειβασία και ότι άλλο είναι δυνατόν να προάγει το πνεύμα της άμιλλας και του όμορφου ανταγωνισμού.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε ολόκληρο τον κανονισμό λειτουργίας της ΠΕΕ ΟΤΕ.

Facebook Youtube