Πολιτιστική Λέσχη Προσωπικού Ο.Τ.Ε. Νομού Θεσσαλονίκης

Πολιτιστική Λέσχη Ο.Τ.Ε. Νομού Θεσσαλονίκης

Η Πολιτιστική Λέσχη Προσωπικού Ο.Τ.Ε. Νομού Θεσσαλονίκης οργανώνει και συμμετέχει σε πληθώρα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων σχετικών με τον πολιτισμό και την τέχνη, τον αθλητισμό, την κοινωνία και τον άνθρωπο. Κεντρικό ρόλο σε όλες τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις στης λέσχης έχουν πάντα τα μέλη μας και οι οικογένειες τους.

Η πολιτιστική Λέσχη προσωπικού Ο.Τ.Ε. του νομού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1970. Τα μέλη της αποτελούνται από εργαζόμενους του ΟΤΕ στο νομό Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το καταστατικό. Κάθε 3 χρόνια εκλέγεται το νέο διοικητικό συμβούλιο από τα εγγεγραμμένα μέλη της Πολιτιστικής Λέσχης.

Η Λέσχη Προσωπικού ΟΤΕ Θεσσαλονίκης είναι ο μεγαλύτερος πολιτιστικός φορέας της πόλης μας των εργαζομένων και συνταξιούχων στον όμιλο ΟΤΕ Νομού Θεσσαλονίκης που έχει 57 χρόνια λειτουργίας.

Οι δραστηριότητες και η προσφορά της στην πολιτιστική, πνευματική και κοινωνική ζωή της πόλης και της πατρίδας μας, είναι αναγνωρισμένη ακόμη και στο εξωτερικό καθώς και απ’ όλους τους συναδέλφους και το σύνολο των κοινωνικών φορέων.

Την προώθηση των στόχων της επιτυγχάνεται διατηρώντας διάφορα πολιτιστικά τμήματα και οργανώνοντας εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου.

Επιπροσθέτως, θα πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα η μεγάλη προσφορά του ΟΤΕ για την παραχώρηση του χώρου μόνιμης στέγασης της Λέσχης μας στο Μέγαρο του ΟΤΕ (Ερμού 40) όπου και φιλοξενούνται τα μέλη της και οι οικογένειες τους.

Με αυτές τις δραστηριότητες προβάλλει με επιτυχία το κοινωνικό πρόσωπο του ομίλου ΟΤΕ στη σημερινή κοινωνία.

Ελπίζουμε η διαμονή σας στο ψηφιακό μας σπίτι να είναι ευχάριστη και σύντομα να σας δούμε από κοντά σε κάποια από τις εκδηλώσεις μας, είτε ως ενεργό μέλος της ομάδας είτε ως απλό θεατή.


Σχετικές αναρτήσεις

Facebook Youtube