Πολιτιστική Λέσχη Προσωπικού Ο.Τ.Ε. Νομού Θεσσαλονίκης

Βράβευση της λέσχης μας από το υπουργείο Υγείας για την αιμοδοτική της δράση

Σε μία σεμνή τελετή στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, το τμήμα αιμοδοσίας της Λέσχης μας, για μία ακόμη χρονιά, βραβεύτηκε από το Υπουργείο Υγείας για την προσφορά του με εκατοντάδες φιάλες αίματος. Η Λέσχη μας, πάντοτε ευαισθητοποιημένη απέναντι στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, θα συνεχίσει τις πράξεις αλληλεγγύης και την ανιδιοτελή της προσφορά στον συνάνθρωπο.

Η Αιμοδοτική δράση της λέσχης μας

Η Πολιτιστική Λέσχη προσωπικού του ΟΤΕ νομού Θεσσαλονίκης διοργανώνει πάνω από 4 φορές το χρόνο αιμοδοσίες για όλους τους εργαζομένους Από το Νοέμβριο του 2000 που διεξήχθη η πρώτη αιμοδοσία έχουν συλλεχθεί πάνω από 2000 φιάλες από περισσότερους από 150 ενεργούς αιμοδότες. Μέσα σε μια μόνο χρονιά συγκεντρώνονται πάνω από 200 φιάλες αίματος οι οποίες είναι διαθέσιμες, για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει μέσω της τράπεζας αίματος που έχει δημιουργηθεί.

Η Πολιτιστική Λέσχη Προσωπικού ΟΤΕ Νομού Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας ανά τακτά χρονικά διαστήματα στηρίζοντας έμπρακτα τον θεσμό. Ενισχύει διαρκώς την τράπεζα αίματος του συλλόγου ώστε να έχει τη δυνατότητα για να βοηθήσει οποιαδήποτε στιγμή όποιο συνάνθρωπό μας το έχει ανάγκη. Είναι ανάγκη όλοι να καταλάβουμε ότι με το να προσφέρουμε λίγο αίμα κάνουμε μία πράξη μέγιστης ανθρωπιάς και είναι τόσο πολύτιμη όσο και η ανθρώπινη ζωή.

Facebook Twitter
More
Mail

Διαβάστε ακόμη...

Facebook Youtube