Πολιτιστική Λέσχη Προσωπικού Ο.Τ.Ε. Νομού Θεσσαλονίκης

Εθελοντική αιμοδοσία στις 20/06/2019, κτίριο Ερμού!

Αύριο Πέμπτη, 20 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία στο κτίριο της Ερμού (είσοδος από Καρόλου Ντηλ), στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ου ορόφου, από τις 09:00 μέχρι και τις 12:30.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω κρουσμάτων ελονοσίας, από την αιμοδοσία αποκλείονται οι αιμοδότες από τις παρακάτω περιοχές: Όλος ο Δήμος Δέλτα, Δήμος Κορδελιού, Χαλάστρα, Σίνδος, Καλοχώρι, Διαβατά, Μενεμένη. Όσοι κατοικούν στο Δήμο Ευόσμου μπορούν να δίνουν αίμα μόνο στο νοσοκομείο Αγ. Παύλος κάθε Τρίτη και Τετάρτη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αιμοδοσία, το τηλ του Νοσοκομείου είναι το 2313304751.

Βοηθήστε, με την παρουσία σας στις αιμοδοσίες μας! Δίνοντας αίμα βοηθάτε σημαντικά στο να σωθούν ζωές συνανθρώπων μας. Σας περιμένουμε!

Δώστε ζωή! Είναι στο αίμα σας!!!

Επισήμανση: Η αιμοδοσία καλύπτει όλο το προσωπικό, ανεξαρτήτως σύμβασης-θυγατρικής και γίνεται εντός ωραρίου καθώς η εταιρία στηρίζει και ενισχύει τέτοιες δράσεις και διευκολύνει το προσωπικό της στην προσφορά αυτού του υπέρτατου αγαθού ζωής. Αν υπάρξει κρούσμα αποτροπής ή απαγόρευσης συναδέλφου να προσφέρει στην τράπεζά μας, να μας ενημερώσει άμεσα.

ΕΦΟΡΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ: ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (6974960298)

Facebook Twitter
More
Mail

Διαβάστε ακόμη...

Facebook Youtube