Πολιτιστική Λέσχη Προσωπικού Ο.Τ.Ε. Νομού Θεσσαλονίκης

Εθελοντική αιμοδοσία στις 20/05/2021, κτίριο Ερμού!

Σας ενημερωνουμε πως στις 20/5/2021 ημέρα Πέμπτη, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στον 3ο όροφο του κτιρίου της Ερμού, θα διεξαχθεί η αιμοδοσία του Μαΐου.

Ο τρόπος διεξαγωγής θα ειναι όμοιος με την προηγούμενη φορά. Η διαδικασία θα γίνει με ραντεβού (με μέγιστο αριθμό 4 αιμοδοτών ανά 20 λεπτά) ώστε να αποφύγουμε τον συνωστισμό.

Τα ραντεβού θα κλείνονται τηλεφωνικά, μετα από επικοινωνία με τον έφορο αιμοδοσίας, Στεργίου Λεωνίδα (6974960298).

Η προσέλευση θα πρέπει να γίνεται αυστηρά 5 λεπτά πριν το ραντεβού του καθενός. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα/πρωτόκολλα προστασίας από την ομάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Άγιος Παυλος. Η προσέλευση θα γίνεται με μάσκα και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Επίσης, πριν την διαδικασία θα υπογράφεται από τον αιμοδότη μια υπεύθυνη δήλωση (με έτοιμο κείμενο) βάση της οποίας θα συναινεί στην διαχείριση των προσωπικών του στοιχείων (ονοματεπώνυμο – τηλέφωνο επικοινωνίας – email – τμήμα εργασίας ) από την Λέσχη Προσωπικού ΟΤΕ Θεσσαλονίκης για οτιδήποτε θα αφορά την αιμοδοσία και την τράπεζα αίματος.

Εναρμονίζοντας την διαδικασία μας με τα νέα δεδομένα σε εποχές COVID-19 αλλά και προσωπικών δεδομένων σας καλούμε όλους και όλες να συνεχίσουμε να βοηθάμε προσφέροντας αίμα σε όσους το έχουν ανάγκη.

aimodosia-ermou-210520

Facebook Twitter
More
Mail

Διαβάστε ακόμη...

Facebook Youtube