Πολιτιστική Λέσχη Προσωπικού Ο.Τ.Ε. Νομού Θεσσαλονίκης

Παρουσίαση βιβλίου: «Απ’ της ζωής τα χρώματα»

Η Πολιτιστική Λέσχη Προσωπικού ΟΤΕ Ν. Θεσσαλονίκης προτείνει το νέο βιβλίο του συναδέλφου Χρήστου Βαρδάρη, «Απ’ της ζωής τα χρώματα», μέσα από το οποίο αποπειράται να αποτυπώσει εικόνες και βιώματα από την ίδια του τη ζωή.

Η παρουσίασή του βιβλίου θα γίνει την Τετάρτη, 25 Απριλίου, στις 18.00 στο καφέ του Βασιλικού Θεάτρου. Ευχόμαστε από καρδιάς να είναι καλοτάξιδο!

Περιγραφή βιβλίου

«Βαρύ το κλίμα. Πολύς ο κόσμος στον σταθμό. Σχεδόν όλο το σόι ήρθε να αποχαιρετίσει την αδερφή μου. Μόνο η προξενήτρα έλειπε. Αυτή πρέπει να ήξερε γιατί!»

Ιστορίες ζωής, αληθινά γεγονότα που εκτυλίσσονται σε ένα χωριό της Μακεδονίας. Εξομολογήσεις εκ βαθέων. Αδικίες, απογοητεύσεις και ξεσπάσματα, αλλά και ευτυχισμένες στιγμές.

Αν η ζωή έπρεπε να ζωγραφιστεί με χρώματα, πιθανόν κάποιες εικόνες να ξεχώριζαν, ίσως να ήταν πιο φωτεινές και πιο έντονες.

Ίσως θα ξεχώριζαν για τις ιδιομορφίες τους. Άλλες εικόνες καλές, άλλες όχι τόσο καλές. Άλλες πολύχρωμες και άλλες μονόχρωμες (μελανές). Σίγουρα εξίσου σημαντικές, αφού πρόκειται για κομμάτια από τη ζωή.

Το βιβλίο συνθέτουν 22 ιστορίες, η κάθε μία από τις οποίες έχει χρωματιστεί με το χρώμα που της αρμόζει.

Στοιχεία έκδοσης

  • Συγγραφέας: Χρήστος Βαρδάρης
  • Σελίδες: 136
  • Διαστάσεις: 14 x 21 cm
  • Εκδοτικός Οίκος: Εκδόσεις Πηγή
  • ISBN: 978-960-626-006-3

Trackback from your site.

Facebook Twitter
More
Mail
Facebook Youtube